SemCogKids

Wij, Irene, Iris, Leanne, Vera en Anna zijn het team van SemCogKids! We doen onderzoek naar de ontwikkeling van taalbegrip bij kinderen. Hiernaast doen sommigen van ons ook onderzoek naar de moeilijkheden waar kinderen tegenaan kunnen lopen als ze bijvoorbeeld autisme hebben of een cochleair implantaat.

Onze onderzoeken worden uitgevoerd in de vorm van (computer)spelletjes, zodat de kinderen het zullen ervaren als een spelletje en niet als een toets of test. De onderzoeken vinden plaats op verschillende locaties, zoals op basisscholen, bij kinderen thuis, of in het Harmoniegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. De locatie hangt af van het type onderzoek. 

Wij zijn altijd op zoek naar kinderen die mee willen doen aan onze onderzoeken. Heeft u een kind in de leeftijd van 4-15 jaar en lijkt het u en uw kind leuk om mee te doen? Schrijf u dan in door onderstaand formulier in te vullen en u ontvangt een bericht wanneer er weer een nieuw onderzoek is waaraan uw kind kan deelnemen. Bent u docent op een basisschool en lijkt het u leuk om met uw klas deel te nemen, stuur dan een email naar semcogkids@rug.nl.

Uw gegevens worden alleen door het team van SemCogKids beheerd en worden alleen gebruikt om aankondigingen te doen van nieuwe onderzoeken. U kunt zich hier op ieder moment voor afmelden door een email te sturen naar semcogkids@rug.nl.